Референтна листа

Изработка на Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати, комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

Нашата компанија има богата референтна листа , а во овој дел ке издвоиме само неколку Наши клиенти...

1. „Кожувчанка“Кавадарци

2. „ТД-ТД“ Кавадарци

3. „Таурус група“ Кавадарци

4. „Дом за стари лица“ Куманово

5. „ЈЗУ Општа Болница“ Кавадарци

6. „Медицински центар“ Струмица

7. „Детал Велд“ Кавадарци

8. „Урбан десинг“ Скопје

9. „Даскал Камче Јуниор“ Кавадарци

10. „Диком“ Кавадарци

11. „Топ Спин“ Кавадарци

12. „Еурохандел“ Кавадарци

13. „УНДП“ Скопје

14. „Еурохандел“ Кавадарци

15. „ЈПКД Росоман“ Росоман

16. „ПЗУ Виталија“ Кавадарци

17. „Ларес“ Кавадарци

18. „Безбедност ком јуниор“ Кавадарци

19. „Паки Градба“ Росоман

20. „Чики компани“ Росоман

21. „КамМаркет“ Скопје

22. Промонтинг Скопје  

и многу други на кои им се извинуваме што сме ги испуштиле во оваа референтна листа...