Историја на Јанпласт

Изработка на Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати, комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

ЈанПласт-ДВ е релативно млада но многу брзо растечка компанија. Нашиот развој се должи на Нашите напори за задоволување на сите потреби на Нашите клиенти. Аналогно на тоа се зголемуваше обемот на работата и ангажман на повеќе луѓе. Денес сме реномирана компанија која во рамките на Нашата општина па и пошироко можеме нескромно да кажеме дека сме лидери по бројот на завршени проекти и број на клиенти...

2014

ЈанПласт-ДВ

ЈанПласт-ДВ доо

Нашата компанија е формирана и започна со работа на 01.04.2014 година


2016

Нашата компанија се вклучи кон проектите за самовработување во поддршка со UNDP и со Агенција за вработување на Р. Македонија.

Обемот на производството се зголемува повеќе од 3 пати , се зголемува и бројот на Наши соработници, партнери клиенти


2017

ЈанПласт ДВ се вклучува во проектот на Владата на Р. Македонија за субвенционирање при замена на стари прозорци и врати...


2018

Втора година по ред учество во проектот на Владата на Р. Македонија и зголемување на обемот на завршени проекти на половина од вкупниот број одобрени субвенции на територијата на Општина Кавадарци

Нашиот развој нема да прекине затоа што Ние сме фокусирани кон исполнување на желбите на Нашите клиенти и имаме коректен и фер однос кон Нашите партнери и добавувачи.

Контактирајте Со Нас и соработувајте со Нас...