Профил на Јанпласт-ДВ

Изработка на Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати, комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

janplast

ЈанПласт-ДВ е основана на 01.04.2014 година. Компанијата под ова име е реалтивно млада но Тимот кој ја формираше позади себе имаше богато претходно искуство.

Фирмата Јанпласт-дв изработува Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати,комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

Седиштето на фирмата е сместено на ул.Шишка бр.38-2 1430 Кавадарци,додека продажниот салон се наоѓа на ул.Плоштад Маршал Тото бр.7-Кавадарци.

Вредно е да се напомене да веќе втора година фирма активно учествува во прoектот на владата за субвенционирање на замена на стари со нови прозорци,и може да се пофалиме дeka и ланската и оваа година од вкупниот број на добтници од нашата општина ,половина беа преку нашата фирма.

Исто соработуваме со УНДП,со халк банка има исто така поволен т.н.зелен кредит со мала каматна стапка, охридска банка исто има проект каде што дел од средствата повторно се рефундираат на клиентите.

Отворени сме за соработка и Ви стоиме на располагање да одговориме на сите Ваши барања од областа која што ја застапуваме...