кофинансирање со поврат на средства во износ од15% до  20% од фактурната вредност на услугите извршени во ЈанПласт-ДВ...

Read More
HalkBank

Халк Банка нуди кредитна линија за обнова на прозорци и врати со само 4.5% камата. Погледнете повеќе во кредитната понуда на Халк Банка...

Read More

Проект за самовработување
UNDP и Завод за вработување

Грантови за опремување на работен простор Изготвуваме понуди и реализираме проекти за опремување на работни простории, за повеќе информации обратете се во Нашиот продажен салон
  • 50%

    проект на Влада на Р. Македонија субвенционирање на трошоците за замена на врати и прозорци во соработка со Влада на Р. Македонија. Вие учествувате со 50% и владата учествува со 50% во трошоците (максимум до 1000 eur.). Нашата компанија во последните две години половина субвенционираните физички лица во Општина Кавадарци ги реализираа апликациите преку Нашата фирма. Овој проект е обично во почетокот на годината февруари-март бидете навремено информирани за да можете да аплицирате со Наша помош...

ЈанПласт-ДВ

Фирмата Јанпласт-дв изработува Алуминиумска и ПВЦ столарија,изработка на ролетни,гаражни врати,комарници,венецијанки,вариолајт завеси,зебра завеси.

повеќе информации

нудиме !

субвенционирање

искуства

искористено субвенционирање

26.Јул.18

Во овој дел ви претставуваме едно од многуте позитивни искуства на Наши клиенти...

Повеќе...

Следете не на Facebook

Квалитет без компромис !

Нашата компанија нуди комплетно решение врз основа на Вашата идеја , изборот на материјалите е со врвни перформанси и карактеристики и гарантираме за секој завршен проект...

Партнери на Јанпласт-ДВ

Изборот на производите и материјалите е од врвни светски брендови , производители со високи стандарди...

Alumil

Производител на секакви видови на влезни, собни и надворешни влезни врати , прозори, деловни објекти...

повеќе информации

Weiss

5- коморни профили од Германско - Австриска лиценца произведени во Бугарија...

повеќе информации

Salamander

6- коморен германски профил , произведено и увезено од Германија со највисок квалитет...

повеќе информации